showcart
bannertop

Είσοδος Χρήστη

             Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη |  Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη |  Αποκτήστε λογαριασμό! Εγγραφή

Γενικά
Κόστος Μεταφοράς PDF Εκτύπωση E-mail

ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Οι εταιρίες courier και το ταχυδρομείο χρεώνουν τα έξοδα αποστολής με βάση τον όγκο ή το βάρος των μεταφερομένων προϊόντων και τον τόπο αποστολής. Επιπλέον υπάρχει μια πρόσθετη επιβάρυνση όταν η μεταφορά/παράδοση συμπεριλαμβάνει αντικαταβολή. Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τις αγορές σας όσο γίνεται οικονομικότερες και με λιγότερες επιβαρύνσεις καθώς και για να απλοποιήσουμε τους τρόπους χρέωσης των μεταφορικών ορίζουμε σαν κόστος μεταφοράς τα παρακάτω:

1) Με το ταχυδρομείο μέχρι 5 κιλά 4 Ευρώ συν 2 Ευρώ για αντικαταβολή
Από 5-10 κιλά 6 Ευρώ συν 2 Ευρώ για αντικαταβολή

2) Με courier μέχρι 5 κιλά 5 Ευρώ συν 2 Ευρώ για αντικαταβολή
Από 5-10 κιλά 8 Ευρώ συν 2 Ευρώ για αντικαταβολή

Επιπλέον αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 150,00 Ευρώ τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν.

Προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και σ’ αυτή μας την προσπάθεια περιλαμβάνεται και η συνεχής προσπάθεια για μείωση των όποιων επιπλέον εξόδων επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η courier που χρησιμοποιούμε είναι η Γενική Ταχυδρομική www.taxydromiki.gr

 
Τρόποι Πληρωμής PDF Εκτύπωση E-mail
Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας και ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας ως προς την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας. Καθώς όμως η διαδικασία της πληρωμής για αγορές μέσω Internet είναι ακόμα για πολλούς από εμάς άγνωστη διαδικασία και γι’ αυτό μας γεμίζει ανασφάλεια, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις μεθόδους ώστε να σας παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια.

Γι’ αυτό επιλέξαμε τους δημοφιλέστερους και ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής:

1) Με αντικαταβολή.
Ο πιο γνωστός και διαδεδομένος στην Ελλάδα τρόπος πληρωμής για αγορές από το Internet.
-Επιλέγετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν
-Συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία σας
-Πληρώνετε με μετρητά στον μεταφορέα που θα σας παραδώσει τα προϊόντα.

2) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω PayPal.
Ο ασφαλέστερος παγκοσμίως τρόπος για πληρωμές μέσω διαδικτύου είναι αποδεδειγμένα το PayPal. Σε εμάς δεν αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της PayPal και εκεί και μόνον συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Με απλά λόγια εσείς ενημερώνετε το PayPal ότι κάνατε από μας μια αγορά και θέλετε να χρεωθεί στην κάρτα σας και εκείνο στη συνέχεια, αφού ελέγξει τόσο τη δική σας αξιοπιστία όσο και την δική μας, μας μεταβιβάζει τα χρήματα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Pay Pal: www.paypal.com
Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε μέλος του PayPal για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

3) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω Eurobank.
Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε και συμπληρώσετε στην ιστοσελίδα μας τα στοιχεία που αφορούν την επικοινωνία και την έκδοση των σχετικών με την αποστολή παραστατικών, επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρωμής, μεταφέρεστε στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της Eurobank, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η κάρτα ελέγχεται, το ποσό δεσμεύεται (δεν γίνεται χρέωση μέχρι να παραλάβετε τα προϊόντα). Με άλλα λόγια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποκαλύπτονται μόνο στην τράπεζα και όχι σε εμάς ή σε κάποιον τρίτο, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη ασφάλειας σας.

4) Με πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD, που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται μόνο και αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου, για τη δική σας και μόνο ασφάλεια.

5) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας (τηλεφωνικά ή με fax στο 28310-50955 μας ενημερώνεται για το καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου).

Οι λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι:
Eurobank 0026 0136 10 0101 404 788
ΕΘΝΙΚΗ 460/88 68 91 – 31
Όνομα Δικαιούχου: Κοτσιφάκης Χρήστος

 
Εγγύηση Ποιότητας PDF Εκτύπωση E-mail

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας. Τόσο ως προς την ποιότητά τους όσο και από τις πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές μας. Γι’ αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της μερικής ή ολικής επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που θα παραλάβετε, είτε γιατί στο πλαίσιο του ανθρώπινου λάθους διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, είτε γιατί αυτό που παραλάβατε δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή και στην φωτογραφία που είδατε, μπορείτε να μας το επιστρέψετε υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα το έχετε χρησιμοποιήσει (δεν το έχετε πλύνει και δεν το έχετε σιδερώσει και δεν θα έχετε αφαιρέσει το καρτελάκι του αν έχει).

1. Λάθος Σχέδιο / Χρώμα / Διάσταση.
Στη περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται εμφανισιακά στη φωτογραφία που είδατε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε εντός 5 εργάσιμων ημερών να το επιστρέψετε ή να μας ζητήσετε να σας το αλλάξουμε με αυτό που έχετε πραγματικά παραγγείλει. Σ' αυτή την περίπτωση η αλλαγή, η μερική ή ολική επιστροφή γίνεται με το προϊόν πλήρως συσκευασμένο, όπως ακριβώς το παραλάβατε.

2. Ελαττωματικό προϊόν.
Μόλις παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλετε και αφού βεβαιωθείτε ότι είναι το σχέδιο και το χρώμα που θέλατε παρακαλούμε να κάνετε το εξής:
• Αποσυσκευάστε το (προσπαθήστε, όσο γίνεται, να μην καταστρέψετε τη συσκευασία)
• Ελέγξτε το διεξοδικά για πιθανά ελαττώματα.
• Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα, ξαναδιπλώστε το όσο καλύτερα μπορείτε και τοποθετήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην συσκευασία του.
• Επικοινωνήστε μαζί μας εντός 5 εργασίμων ημερών για επιστροφή ή αλλαγή.

Και στις δύο περιπτώσεις επιστροφή σημαίνει ολόκληρο το προϊόν μαζί με την συσκευασία του και ακύρωση της συναλλαγής και αλλαγή σημαίνει επιστροφή ολόκληρου του προϊόντος μαζί με την συσκευασία του και αντικατάστασή του με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, με παραγγελία που θα γίνει είτε μέσα από την ιστοσελίδα, είτε τηλεφωνικά

 
Ιστορικό Εταιρείας PDF Εκτύπωση E-mail

Στο Ρέθυμνο, στην καρδιά της παλιάς πόλης, ένα μικρό χαριτωμένο κατάστημα παραδοσιακών κεντημάτων και υφαντών στολίζει την οδό Παλαιολόγου, στον αριθμό 35. Το ξεκίνησε η γιαγιά μας Χρυσούλα Παπαδάκη στο Σπήλι του Δήμου Λάμπης, το 1973, όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2000. Από το 2001, το κατάστημά μας μεταφέρθηκε στη νέα μας έδρα συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία την πορεία του έως και σήμερα.

Για την κατασκευή των κεντημάτων μας χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υλικά που προσφέρει η ελληνική αγορά με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Συνδυάζονται άριστα η υψηλή ποιότητα υλικών και ύφανσης με τις πιο προσιτές τιμές.

Στο μικρό αυτό κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κρητικά υφαντά, κεντήματα κρητικής βελονιάς, πλεκτά, κοπτά, εργόχειρα σε κοπανέλι, σε σταυροβελονιά, σε ότι παραδοσιακό ή μοντέρνο σχέδιο ονειρεύεστε.

Πίσω από κάθε μας κέντημα κρύβεται όχι μόνο η παράδοση και η γνώση, αλλά και η αγάπη για τους πελάτες μας που αναγνωρίζοντας τη συνέπεια μας, μας τιμούν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο σύγχρονος άνθρωπος θέλει να προσφέρει στο σπιτικό του το καλύτερο. Έχει ανάγκη από ποιότητα συνδυασμένη με καλές τιμές. Όμως πολλές φορές ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει είναι πολύ λίγος. Οι αγορές μέσω του διαδικτύου έρχονται να βοηθήσουν τον σύγχρονο καταναλωτή να κάνει τη ζωή του ευκολότερη διαθέτοντας λιγότερο χρόνο και χρήμα.

Ακολουθώντας, λοιπόν, τις απαιτήσεις των καιρών, φέρνουμε στον κόσμο του διαδικτύου το evangeline.gr

Στη σύγχρονη και φρέσκια ιστοσελίδα μας θα βρείτε προϊόντα για το σπίτι που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Υψηλής αισθητικής συλλογές, σε τιμές που πραγματικά είναι τόσο χαμηλές που ίσως απορήσετε.
Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ειδικών τιμών απ’ τους προμηθευτές μας και αυτό, όπως είναι φυσικό, μετακυλίεται στην τιμή πώλησης.

Για όποια απορία, αμφιβολία, ερώτηση έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είμαστε εκεί να σας δώσουμε όποια διευκρίνιση θέλετε, να σας συμβουλεύσουμε και να σας κατευθύνουμε σ’ αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ !

 

 
Όροι Χρήσης PDF Εκτύπωση E-mail

Οι παραγγελίες σας πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου. Θα συμπληρώσετε και θα αποστείλετε τη σχετική Φόρμα Παραγγελίας, που υπάρχει στην ιστοσελίδα: www.cretanembroidery.gr. Οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από το www.cretanembroidery.gr, μετά από σχετική Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα του www.cretanembroidery.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας και αποστέλλεται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, μετά από την υποβολή της παραγγελίας. Δεκτές είναι επίσης και τηλεφωνικές παραγγελίες στο τηλέφωνο του καταστήματός μας.

Υποχρεώνεστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και να ενημερώστε το www.cretanembroidery.gr (εντός 3 εργασίμων ημερών) για οποιοδήποτε λάθος.

Πριν την αποστολή της Φόρμας Παραγγελίας σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα εξής στοιχεία:

1. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α..

2. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.λπ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας ή και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής είναι αυτό που αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης.

Το www.cretanembroidery.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 20 εργασίμων ημερών.

Το www.cretanembroidery.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης), που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά του ή που οφείλονται σε ανωτέρα βία και κατά συνέπεια θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα γεγονότα που μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές

Προσωπικά Στοιχεία

Η Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ακολουθεί συμπεριλαμβάνει το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και περιγράφει τον τρόπο που αυτές χρησιμοποιούνται. Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε απόρρητα τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία συλλέγουμε από την ιστοσελίδα μας και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για τη βελτίωση της ιστοσελίδας μας και την εξυπηρέτησή σας. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν άλλον.

Τα Προσωπικά Στοιχεία που συλλέγουμε μπορούν να είναι το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail σας, η διεύθυνση και το τηλέφωνό σας. Μπορούμε επίσης να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες που αφορούν τις σελίδες του ιστοτόπου μας, που επισκεφτήκατε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας και την διαχείρισή της.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει (παράδοση προϊόντων, ενημέρωση εκτέλεσης παραγγελίας, ενημέρωση για νέα προϊόντα/προσφορές κ.λπ.)

 
Περισσότερα Άρθρα...
ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

search
Category Price range from EUR to EUR
payment
( & σε τραπεζικούς λογαριασμούς Eurobank: 0026.0136.10.0101404788 Εθνική: 460/88 68 91 - 31 )